Ruilen en retourneren

Het is altijd mogelijk om voorraad artikelen te retourneren, mits de producten ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn. Het liefst retourneren in de originele verpakking.

 

Hangmatjes die speciaal voor u gemaakt zijn, kunnen in principe niet geretourneerd worden. Overleg is altijd mogelijk, of hierop een uitzondering gemaakt kan worden.

 

U heeft een bedenktijd van 14 dagen. Neemt u altijd eerst contact met ons op, voordat u de producten retour stuurt. Als wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten van ons naar u) terug betalen. De verzendkosten die u maakt om de producten aan ons terug te sturen zijn voor uw eigen rekening. Als u de artikelen komt ophalen of terugbrengen is het retourneren en ruilen kosteloos. 

Als u producten wilt omruilen, volgt u dezelfde stappen als voor retourneren. Hierna kunt u een nieuwe bestelling plaatsen, met de juiste producten. Als u de producten terug komt brengen, kunt u meteen het vervangende gewenste artikel meenemen. Neemt u vooraf wel even contact op via email, zodat we kunnen controleren of het gewenste product op voorraad is.