Betaling en verzending

Wij bieden vijf mogelijkheden aan om te betalen:

  • IDeal
  • Bancontact (voor klanten uit België )
  • Vooruitbetaling
  • Pinnen bij afhalen
  • Contant bij afhalen

 Als u kiest voor vooruitbetaling en verzending, versturen wij uw bestelling nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Als u producten kiest uit onze voorraad, versturen wij de producten binnen twee werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Als dit tijdelijk niet mogelijk is, wordt het bovenaan de site op iedere pagina aangegeven. Ook wordt het bij het bestelproces gemeld. Als het vanwege andere omstandigheden niet mogelijk is binnen twee werkdagen te verzenden, omdat het product bijvoorbeeld toch uitverkocht is, dan zullen wij overleggen met u, maar heeft u altijd het recht op terugbetaling.

Als u producten kiest die wij speciaal voor u gaan maken, is de levertijd één tot maximaal drie weken. Wij rekenen de tijd van de verzending hierbij niet mee. Doorgaans duurt de verzending en bezorging één tot twee werkdagen. In drukke tijden of bij onvoorziene omstandigheden kan dit enkele dagen langer zijn. Hier hebben wij geen invloed op.

Controleer goed of u de juiste naam- en adresgegevens heeft ingevuld. Als een pakket niet bezorgd kan worden of naar een verkeerd adres gestuurd wordt, zijn de 'verloren' verzendkosten voor uw rekening. Uiteraard willen we het pakketje opnieuw versturen - naar het juiste adres - mits u opnieuw de verzendkosten betaald.

Wij verzenden uw pakket met DHL of PostNL, afhankelijk van pakket grootte en gewicht. 

Gratis afhalen in Apeldoorn is mogelijk, deze optie wordt helaas wat verder in het bestelproces pas aangegeven. 

Afhalen op een beurs/Event waar wij staan kan gratis, kies daarvoor in het bestelformulier 'gratis afhalen in Apeldoorn en zet bij opmerkingen, bij welk event u het op wil halen. Wij zorgen dat het daar voor u klaar staat

De verzendkosten worden bij de producten aangegeven. Mocht het mogelijk zijn een kleiner pakket te versturen, waardoor de verzendkosten lager zijn, dan wordt het verschil aan u terug betaald.

Bij een bestelling van meer dan €70,- (Nederland, pakket tot 23 kg) of €95,- (Nederland 23 tot 30 kg), of meer dan 90,- België (pakket tot 23 kg) zijn de verzendkosten gratis.